Fler roliga nyheter:

Nu har både Sky & Ben från Naturkullen debuterat på tävlingsbanorna. Dessa två exporterades som 15 veckors valpar till Italien och har nu tävlat i det Italienska FCI programmet [upp till klass 1]! Det är enormt roligt att höra!

Sky var ju den tik vi egentligen tänkte behålla från Naturkullen men ödet ville annorlunda, hur som helst känns allt så otroligt roligt och rätt att hon åkte till sin fantastiska familj i Italien. I helgen blev hon etta både i nybörjarklassen och i klass 1 med 91/100 poäng respektive 70/75 poäng.

Sky och Ben har båda exakt samma stil i vallningen som de flesta andra ur denna kombination, det är mycket intressant att se…


Ovan från vänster, JSD Moonlight Dancer & JSD A Sky Full Of Stars med förare Jonathan Lombardi & Gabriele Galli

 

Ovan, JSD Moonlight Dancer a.k.a. Ben

 

Ovan, JSD A Sky Full Of Stars a.k.a. Sky