Uppdateringar.

Okej, jag har lite svårt att summera den här våren men tänker att jag ska börja med att informera om Sierra och Riki…

Riki kom tillbaka till oss i mars efter en kort ”prövotid” borta. Som alla vet vid det här laget så är vi renskötare och använder våra hundar i det praktiska arbetet. Efter att vi introducerat Riki för ren-vallning ett par gånger under vårflyttningen blev det en självklarhet att jag ville behålla honom!

Jag övervägde därefter om det skulle vara möjligt för oss att behålla både Riki och Sierra, men jag har aldrig tidigare förespråkat att uppfostra kullsyskon tillsammans och kände snart att jag inte skulle börja nu. Det krävs ett enormt jobb för att ”tävla” mot en kullbror/syster för all uppmärksamhet och därmed försämras chansen till en god uppfostran…

Så…….. Det blev med ett tungt hjärta jag till slut valde att leta efter ett nytt hem till min älskade Sierra. En tik jag har all tro på, och som jag anser har massor av de egenskaper jag söker i en hund. Kort därefter dök det perfekta hemmet upp, i Piteå. Sierra har därför nu flyttat till Amanda Backefalk och hennes familj vilket känns enormt roligt (och tryggt). Jag har fullt förtroende för Amanda och hennes förmåga att förvalta denna tjej på absolut bästa sätt..

Summering av Reiningkullen lyder därför, ALLA valpar ur denna kombination har nu kommit till absolut FANTASTISKA hem! Det är så enormt roligt och smickrande att alla dessa unika ”hundmänniskor” har valt en JSD valp, både från denna kull och från tidigare kullar. Och självklart hoppas jag att framtida valpar har turen att hitta lika underbara hem!

Ha det bra så länge! Kram. /Silja