Vi hoppas på valpar i slutet av oktober!

Äntligen är det dags! Efter en massa, massa år så är det nu på gång, en kull efter Tully! Hicka parades i slutet av augusti och vi hoppas på valpar i slutet av oktober!

Tully är en amerikansk hane som importerades till Tyskland år 2010. Jag träffade honom i USA innan han exporterades och blev väldigt exalterad över att han skulle komma till Europa. Tully är uppfödd av Terry Martin på Slash V Aussies vilket betyder att hans linjer kommer från en Hall of Fame kennel. Nu är både hans mor och far dessutom accepterad in i ASCA’s HOF program vilket är riktigt kul. Tully är själv en Working Trial Champion inom ASCA och har kvalificerat sig för en RD (Ranch Dog) titel. Att jag är lycklig för att äntligen få använda Tully i vårt avelsprogram är ingen hemlighet och vi hoppas på att få behålla en valp i hemmet!

Mer information hittar ni på denna sida!